Yu, Biao: Carbohydrate chemistry in the total synthesis of naturally occurring glycosides
/ Biao Yu and Xiaoyu Yang. - Weinheim, Germany : WILEY VCH, 2024. - xv, 281 Seiten : Illustrationen; 25 cm, 736 g
ISBN 978-3-527-34519-9 / 3-527-34519-1 Festeinband : circa EUR 139.00 (DE) (freier Preis), circa EUR 142.90 (AT) (freier Preis)
Quelle: DNB
Nicolaou, K. C.: Classics in total synthesis
/ K.C. Nicolaou and E.J. Sorensen ; with a foreword by E.J. Corey. - Weinheim : VCH, 2025. - XXIII, 661 Seiten : Illustrationen
ISBN 978-3-527-34877-0 / 3-527-34877-8 Broschur : EUR 99.00 (DE) (freier Preis), EUR 101.80 (AT) (freier Preis)
Quelle: DNB
Sierra, Miguel A.: More dead ends and detours
: en route to successful total synthesis / Miguel A. Sierra, Maria C. de la Torre, and Fernando P. Cossío. - Weinheim : Wiley-VCH-Verl., 2013. - XXI, 266 S. : Ill., graph. Darst.; 24 cm
ISBN 978-3-527-32976-2 / 3-527-32976-5 kart. : EUR 59.00 (DE) (freier Pr.)
Quelle: DNB Verlagsmeldungen
Total chemical synthesis of proteins
/ edited by Ashraf Brik, Philip Dawson, and Lei Liu. - Weinheim, Germany : Wiley-VCH, 2021. - xx, 604 Seiten : Illustrationen; 25 cm, 1310 g
ISBN 978-3-527-34660-8 / 3-527-34660-0 Festeinband : circa EUR 179.00 (DE) (freier Preis)
Quelle: DNB