Berger, Ralf G.: Aroma biotechnology
: with 48 tables / Ralf G. Berger. - Berlin : Springer, 1995. - X, 240 S. : graph. Darst.; 24 cm
ISBN 978-3-540-58606-7 / 3-540-58606-7 Pp. : DM 186.00
Literaturverz. S.179 - 231
Quelle: DNB
Stiehl, Harry: Aromen und Liquids
: Liquids für e-Zigaretten selber mischen / Harry Stiehl. - Norderstedt : Books on Demand GmbH, 2011. - 104 S. : graph. Darst.; 20 cm, 118 g - (Reihe 21. Jahrhundert)
ISBN 978-3-8448-0273-3 / 3-8448-0273-8 kart. : EUR 9.80 (DE), EUR 10.10 (AT), sfr 14.90 (freier Pr.)
Literaturangaben
Quelle: DNB Verlagsmeldungen
Bauer, Kurt: Common fragrance and flavor materials
: preparation, properties and uses / Kurt Bauer ; Dorothea Garbe ; Horst Surburg. - 3., completely rev. ed. - Weinheim : Wiley-VCH, 1997. - XII, 278 S.; 24 cm
ISBN 978-3-527-28850-2 / 3-527-28850-3 Pp. : DM 168.00
Literaturverz. S. 227 - 254
Quelle: DNB
Bauer, Kurt: Common fragrance and flavor materials
: preparation, properties and uses / Kurt Bauer ; Dorothea Garbe ; Horst Surburg. - 4., completely rev. ed. - Weinheim : Wiley-VCH, 2001. - XII, 293 S.; 24 cm
ISBN 978-3-527-30364-9 / 3-527-30364-2 Pp.
Literaturverz. S. 233 - 267
Quelle: DNB
Flavourings
: production, composition, application, regulations / ed. by Erich Ziegler and Herta Ziegler. - Weinheim : Wiley-VCH, 1998. - XVI, 710 S. : Ill., graph. Darst.; 25 cm
ISBN 978-3-527-29786-3 / 3-527-29786-3 Pp. : DM 368.00, DM 298.00 (Subskr.-Pr. bis 31.10.1998)
Literaturangaben
Quelle: DNB
Flavours and fragrances
: chemistry, bioprocessing and sustainability ; with 61 tables / R. G. Berger (ed.). - Berlin : Springer, 2007. - XVI, 648 S. : Ill., graph. Darst.; 24 cm
ISBN 978-3-540-49338-9 / 3-540-49338-7 Pp. : EUR 139.05 (freier Pr.), ca. sfr 220.00 (freier Pr.)
Literaturangaben
Quelle: DNB Verlagsmeldungen
Fruit analysis
/ ed by H. F. Linskens and J. F. Jackson. Contributors M. S. Allen.... - Berlin : Springer, 1995. - XVI, 160 S. : Ill., graph. Darst.; 24 cm - (Modern methods of plant analysis; Vol. 18)
ISBN 978-3-540-59118-4 / 3-540-59118-4 Pp. : DM 168.00
Literaturangaben
Quelle: DNB
Sell, Charles S.: Fundamentals of fragrance chemistry
/ Charles S. Sell. - [1. Auflage] - Weinheim, Germany : Wiley-VCH, 2019. - xiv, 395 Seiten : Illustrationen; 25 cm
ISBN 978-3-527-34577-9 / 3-527-34577-9 Broschur : circa EUR 79.90 (DE) (freier Preis)
Quelle: DNB
Natural flavors, fragrances, and perfumes
: chemistry, production, and sensory approach / edited by Sreeraj Gopi, Nimisha Pulikkal Sukumaran, Joby Jacob, and Sabu Thomas. - Weinheim, Germany : Wiley VCH, 2023. - xii, 244 Seiten : Illustrationen; 26 cm, 652 g
ISBN 978-3-527-34708-7 / 3-527-34708-9 Festeinband : circa EUR 179.00 (DE) (freier Preis), circa EUR 184.10 (AT) (freier Preis)
Quelle: DNB
Recent developments in flavor and fragrance chemistry
: proceedings of the 3rd international Haarmann & Reimer symposium / [3rd International Haarmann & Reimer Symposium on "Recent Developments in Flavor and Fragrance Chemistry", held in Kyoto, Japan, in April 1992.] Ed. by Rudolf Hopp and Kenji Mori. - Weinheim : VCH, 1993. - XII, 304 S. : Ill., graph. Darst.; 25 cm
ISBN 978-3-527-28535-8 / 3-527-28535-0 Pp. : DM 158.00
Literaturangaben
Quelle: DNB