Contemporary studies and theories in gastronomy and food science
/ İrfan Yazıcıoğlu [und 4 weitere] (eds.). - Berlin : Peter Lang, 2025. - 427 Seiten : Illustrationen; 21 cm, 551 g
ISBN 978-3-631-92204-0 / 3-631-92204-3 Broschur : EUR 64.95 (DE), EUR 66.80 (AT), CHF 75.00 (freier Preis)
Quelle: DNB
Contemporary studies and theories in tourism
/ İrfan Yazicioğlu, Özgür Yayla, Alper Işın, Can Aktuna, Eren Yalçın (eds.). - Berlin : Peter Lang, 2024. - 421 Seiten : Illustrationen; 21 cm, 544 g
ISBN 978-3-631-92205-7 / 3-631-92205-1 Broschur : EUR 61.95 (DE), EUR 63.70 (AT), CHF 72.00 (freier Preis)
Quelle: DNB Verlagsmeldungen
Current trends and practices in tourism
/ Özgür Yayla [und 4 weitere]. - Lausanne : Peter Lang, 2023. - 417 Seiten : Illustrationen; 21 cm, 539 g
ISBN 978-3-631-90525-8 / 3-631-90525-4 Broschur : EUR 74.95 (DE), EUR 77.10 (AT), CHF 87.00 (freier Preis)
Quelle: DNB
Gastronomy attractions and practices in tourism
/ İrfan Yazicioğlu/Alper Işın/Özgür Yayla/Fuat Bayram/Rabia Bölükbaş (eds.). - Berlin : Peter Lang, 2023. - 369 Seiten : Illustrationen; 21 cm, 479 g
ISBN 978-3-631-90526-5 / 3-631-90526-2 Broschur : EUR 74.95 (DE), EUR 77.10 (AT), CHF 87.00 (freier Preis)
Quelle: DNB