Current trends and practices in tourism
/ Özgür Yayla [und 4 weitere]. - Lausanne : Peter Lang, 2023. - 417 Seiten : Illustrationen; 21 cm, 539 g
ISBN 978-3-631-90525-8 / 3-631-90525-4 Broschur : EUR 74.95 (DE), EUR 77.10 (AT), CHF 87.00 (freier Preis)
Quelle: DNB
Dynamics of international tourism: contemporary issues and problems
/ İrfan Yazıcıoğlu, Özgür Yayla and Alper Işın (eds.). - Berlin : Peter Lang, 2021. - 562 Seiten : Illustrationen; 21 cm, 718 g
ISBN 978-3-631-85422-8 / 3-631-85422-6 Broschur : EUR 91.95 (DE), EUR 94.50 (AT), CHF 107.00 (freier Preis)
Quelle: DNB Verlagsmeldungen
Gastronomy and hospitality studies in tourism
/ İrfan Yazıcıoğlu, Alper Işın and Özgür Yayla (eds.). - Berlin : Peter Lang, 2021. - 511 Seiten : Illustrationen; 21 cm, 656 g
ISBN 978-3-631-85523-2 / 3-631-85523-0 Broschur : EUR 81.95 (DE), EUR 84.30 (AT), CHF 95.00 (freier Preis)
Quelle: DNB
Gastronomy attractions and practices in tourism
/ İrfan Yazicioğlu/Alper Işın/Özgür Yayla/Fuat Bayram/Rabia Bölükbaş (eds.). - Berlin : Peter Lang, 2023. - 369 Seiten : Illustrationen; 21 cm, 479 g
ISBN 978-3-631-90526-5 / 3-631-90526-2 Broschur : EUR 74.95 (DE), EUR 77.10 (AT), CHF 87.00 (freier Preis)
Quelle: DNB