Dynamics of international tourism: contemporary issues and problems
/ İrfan Yazıcıoğlu, Özgür Yayla and Alper Işın (eds.). - Berlin : Peter Lang, 2021. - 562 Seiten : Illustrationen; 21 cm, 718 g
ISBN 978-3-631-85422-8 / 3-631-85422-6 Broschur : EUR 91.95 (DE), EUR 94.50 (AT), CHF 107.00 (freier Preis)
Quelle: DNB Verlagsmeldungen
Gastronomy and hospitality studies in tourism
/ İrfan Yazıcıoğlu, Alper Işın and Özgür Yayla (eds.). - Berlin : Peter Lang, 2021. - 511 Seiten : Illustrationen; 21 cm, 656 g
ISBN 978-3-631-85523-2 / 3-631-85523-0 Broschur : EUR 81.95 (DE), EUR 84.30 (AT), CHF 95.00 (freier Preis)
Quelle: DNB
Tourism and hospitality studies
/ İrfan Yazıcıoğlu, Özgür Yayla, Alper Işın, Turhan Çetin (eds.). - Berlin : Peter Lang, 2020. - 407 Seiten : Illustrationen; 21 cm, 526 g
ISBN 978-3-631-83886-0 / 3-631-83886-7 Broschur : EUR 74.95 (DE), EUR 75.00 (AT), CHF 89.00 (freier Preis)
Quelle: DNB