EBC Symposium Wort Boiling and Clarification
: Strasbourg, France, November 1991 / European Brewery Convention. - Nürnberg : Carl, Getränke-Fachverl., 1992. - XI, 233 S. : graph. Darst.; 24 cm - (EBC monograph; 18)
ISBN 978-3-418-00732-8 / 3-418-00732-5 kart. : DM 78.00
Literaturangaben
Quelle: DNB
Wort boiling and clarification
/ EBC Technology and Engineering Forum. [European Brewery Convention. Prepared ... with assistance of the EU under the AIR programme by Viktor Denk ...]. - Nürnberg : Fachverl. Carl, 2002. - XVI, 176 S. : graph. Darst.; 30 cm - (Manual of good practice)
ISBN 978-3-418-00790-8 / 3-418-00790-2 kart.
Literaturverz. S. 161 - 164
Quelle: DNB
Manger, Hans-J.: Würzebereitung im Sudhaus
/ Hans-J. Manger. - 1. Auflage - Berlin : VLB Berlin, 2021. - 367 Seiten : Illustrationen; 24 cm, 880 g - (Maschinen, Apparate und Anlagen der Gärungs- und Getränkeindustrie / Hans-Jürgen Manger; Teil 4)
ISBN 978-3-921690-95-6 / 3-921690-95-1 Broschur: EUR 69.00 (DE), EUR 71.00 (AT)
Quelle: DNB